Coming up

I løbet af efteråret 2017 vil vi præsentere en række kulturelle oplevelser helt tæt på her i Odder.

Stay tuned!

Du kan fx glæde dig til:

29. september 2017: Parra for Cuva: Køb billet her: http://www.yourticket.dk/arrangementer/403/parra-for-cuva---i-odder-little-culture-club/

27. oktober 2017: The Savage Rose: UDSOLGT. Venteliste send mail til: closer@olcc.dk
2. december 2017: Claire Martin m. band. Køb billet her: http://www.odderbilletten.dk/arrangementer/316/claire-martin---first-lady-in-jazz/


Pressemeddelelse om Parra for Cuva i Odder Little Culture Club. Klik på Download for at læse.

pm_berlinskdjkommertilodder.pdf

Parra for Cuva - DJ (Berlin)

Dato: 29. september 2017

Det bliver en magisk aften i Odder, når DJ Parra For Cuva spiller chillout musik for publikum.

Den danske DJ Thomas Madvig siger følgende om Parra For Cuva:
"Han laver musik der sætter sig et sted mellem hjertet og hjernen - det er smukt, svævende, skrøbeligt og selv når han laver sine mere dansevenlige tracks, er der altid et klart afsæt i hans trademark melankolske dna. Jeg har i de sidste år forelsket mig i den type elektronisk musik som bla Parra For Cuva står for, og jeg har døbt lyden “Indie-electronica” fordi musikken giver mig en oplevelse af musik produceret elektronisk, af en producer der kommer fra en opvækst og baggrund i indie/singer songwriter rock.
Hans albums er lækker lytter af den bedste sku...ffe - og jeg har næsten ukritisk købt alle hans udgivelser siden jeg faldt over “Fading nights” EP’en i 2013 - en sød og anderledes version af clubmusik til dansegulvet. Herefter har han igen og igen vist at næsten alle hans nuancer som elektronisk producer har deres berettigelse på en udgivelse. Parra For Cuva live i Odder vil jeg anbefale alle der gerne vil opleve elektronisk musik, når den udfolder sig i al sin dragende melankolske styrke - med glæden som følgesvend".

Nicolas Demuth har en live-guitarist med på scenen, og hele rummet inddrages i Parra For Cuvas univers via film og projektering.
Nicolas Demuth, bedre kendt som Parra for Cuva, er elektronisk musikproducer og DJ. Han bor i dag i Berlin, men er vokset op i en lille by tæt på Göttingen i staten Niedersachsen, Tyskland. Da han var 11 år gammel lærte han at spille klaver og blev interesseret i stykker af den franske komponist Debussy. I 2009 begyndte Demuth at udskrive midi klaver noter ved hjælp af et simpelt program, og så mixede han sine første klaverstykker med hiphop-elementer.
Sangene produceret af Nicolas Demuth kombinerer elementer af houss og popmusik, klaver kompositioner og downtempo. Kunstnere som Ludovico Einaudi og Bonobo er Nicolas Demuths inspirationskilder.

LÆS Aarhus Updates for omtale her:

Koncerten i Odder Little Culture Club er en del af Parra for Cuvas Europaturne.
Udforsk selv mere om den populære tyske DJ: http://www.parraforcuva.com/
Køb billetter her: http://www.odderbilletten.dk/arrangementer/403/parra-for-cuva---i-odder-little-culture-club/

The Savage Rose


Dato: 27. oktober 2017. kl. 19.00.
Sted: Kulturkøkkenet, Odder
Billetkøb www.odderbilletten.dk UDSOLGT

 
Pressemeddelelse:
Odder 7. april 2017

 The Savage Rose fejrer 50-års jubilæum i Odder

Den nystartede kulturforening Odder Little Culture Club har trukket en af Danmarks absolutte sværvægtere inden for dansk rock til byen. Fredag d. 27. oktober besøger The Savage Rose med Annisette i spidsen Kulturkøkkenet i VitaPark.

”Vi har som mål at skabe kulturarrangementer af høj kvalitet med kunstnere, som har noget stort på hjerte. Og der er vist ikke nogle, som er uenige med mig i, at Annisette i sin 50 år lange karriere altid har haft noget stort på hjerte. Hendes indlevelse i musikken og hendes fantastiske stemme er stadig en kæmpe oplevelse, og vi er glade for, at bandet har vist os den tillid, at de har valgt at besøge os på deres 50 års jubilæumstur,” fortæller Christian Schrøder, formand i Odder Little Culture Club.

Intimkoncert i det gamle sygehus køkken

Arrangørerne forventer, at det bliver en både intim og nærværende oplevelse i Kulturkøkkenet, der formentlig vil være det mindste koncertsted på jubilæumsturen, der blandt andet runder Roskilde Festivalen. Den intime stemning er helt i tråd med kulturklubbens målsætninger.

”Vi holder af kulturoplevelser, hvor man som publikum kommer helt tæt på kunstnerne, og vi ved også, at det er noget, som kunstnerne holder af. Jeg er sikker på, at de kun 275 mennesker, som kommer til koncerten vil opleve Anisette og bandet helt tæt på,” understreger Christian Schrøder.

I 1967 samledes det purunge beatband The Savage Rose for første gang. Fem årtier er sidenhen fløjet forbi og The Savage Rose står så stærkt som aldrig før, noget bandet for alvor cementerede da de skød jubilæumsåret i gang med tre udsolgte koncerter på Det Kongelige Teaters Gamle Scene - samme scene hvor "Dødens Triumf" med musik af netop The Savage Rose, blev opført 45 år tidligere.

Hædret med Gaffas ærespris

The Savage Rose, med Thomas Koppel og Annisette som bandets kerne, har været med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Det er ikke kun deres musik, der har været med til at sætte dem på verdenskortet. Deres politiske og holdningsbaserede tilgang til de svage i samfundet og verden, gør dem ligeledes bemærkelsesværdige og aktuelle både dengang og i dag. Bandets betydning for dansk musik blev understreget ved dette års Gaffa-Prisen, hvor Anisette modtog Gaffas Ærespris.

 The Savage Rose består i dag af Annisette Koppel, datteren Naja Rosa Koppel og Amina Carsce Nissen på kor, Rune Kjeldsen, guitar, Frank Hasselstrøm, trækbasun og klaver, Jacob Haubjerg, bas, Anders Holm, trommer og Palle Hjorth på orgel, melotron, trækharmonika og synth.

Billetsalget til koncerten er startet, og allerede i løbet af syv dage var der udsolgt.

Claire Martin - "First Lady of Jazz"

Tid: 2. December 2017 kl. 20:00

Sted: Kulturkøkkenet, VitaPark Odder

Odder Little Culture Club er glad for at kunne præsentere årets jazz oplevelse i OLCC, når den engelske jazzsangerinde Claire Martin for første gang nogensinde besøger Odder, med sit band.
Claire Martin er vel nok Europas bedste jazzsangerinde og betegnes som The First Lady of British Jazz. Hun har vundet syv British Jazz Awards, og er hædret af det britiske kongehus med en O.B.E for sin solide indsats på den europæiske jazzscene. Hun kommer til Odder med et band bestående af nogle af Europas mest eftertragtede jazzmusikere.

Lineup:
Claire Martin (UK)-vokal
Gareth William (UK)-piano
Morten Ramsbøl (DK)-bas
Kristian Leth (DK)-trommer

Billetpris medlemmer: 180,- + gebyr
Billetpris ikke medlemmer: 220,- + gebyr
Køb billet her: http://www.odderbilletten.dk/arrangementer/316/claire-martin---first-lady-in-jazz/

Læs mere om Claire Martin her: http://www.clairemartinjazz.co.uk/